Svovel

Svovel er et mineral som helt tilbake til 70-tallet er blitt brukt til behandling av ulike hudproblemer. Best kjent er svovel for sine gode antibakterielle, betennelsesdempende og skånsomme eksfolierende egenskaper - et effektivt virkestoff og nøkkelen til flere hudproblemer! Ingrediensen har vært på markedet i mange år, men dens særegne lukt skyldes at virkestoffer ikke har vært en storfavoritt. Vi ser likevel at ingrediensen blir mer og mer brukt grunnet sine unike egenskaper som problemløser. Svovel har en keratolytisk og antibakteriell effekt uten å tørke ut eller irritere huden.

For å forebygge og behandle uren hud, må vi redusere opphopning av keratin og samtidig redusere overflødig talg. På den måten unngår vi tilstoppinger og videre bakteriedannelse i hudoverflaten. Aktive ingredienser som virker forebyggende og behandlende på en akneutsatt hud, og som er supre å alternere med svovel, er eksempelvis BHA-syre, AHA-syre, retinol (A-vitamin) og azelainsyre. Sistnevnte innehar flere av de samme egenskapene som svovel, men med en mildere keratolytisk virkning.

Hva er svovel? Svovel er et naturlig mineral og komponent av kroppen vår som kan ha flere gunstige egenskaper for huden. Hvordan virker svovel? Den eksakte virkemåten til svovel er fortsatt ukjent. En vet at svovel motvirker dannelse av bakterier og sopp i huden. Sulfactil Cream fra Elixir Cosmeceuticals inneholder 10% svovel og er en behandlende krem som egner seg for deg som sliter med rødhet i huden, flassing rundt nesepartiet, akne, urenheter, rosacea, sensitivitet og andre typer utslett. Svovel har i kliniske studier vist seg å være effektivt mot noen rosacea-typer, seboreisk eksem, perioral dermatitt og voksenakne.

Vis filtre
Ingen resultater
Fjern alle

Her var det tomt

Det er ingen produkter i denne seksjonen.

Fortsett å handle.
Pre-loader