Gratis frakt - Autorisert forhandler - Hjemlevering 59kr

0

Din handlekurv er tom

Allantoin

Allantoin er en ekstrakt fra roten til valurt-planten, men finnes også blant annet i aloe vera, kamille og lotus. Ofte er det den syntetiske varianten som brukes i kosmetikk. Det er en ikke-irriterende ingrediens som lindrer og beskytter huden. I tillegg til å virke beroligende, betennelsesdempende og mykgjørende, har den evnen til å hjelpe huden å repareres og stimulerer samtidig vekten av nytt vev.

Allantoin kommer i flere ulike produkttyper men er oftest å finne som ingrediens i kremer eller serum som skal virke lindrende, betennelsesdempende og beroligende på huden. Selv om alle kan dra nytte av Allantoin i hudpleien, er den spesielt optimal for en sensitiv og tørr hud med behov for ekstra pleie.

No products found in this collection